جلسه صمیمی معاونت محترم اداری و مالی دانشگاه صنعتی قوچان با کارکنان محترم دانشگاه برگزار شد

۱۶ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۰ کد : ۷۶ اخبار
تعداد بازدید:۹۴۳
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، نشست صمیمی جناب آقای دکتر کاظمی، معاونت محترم اداری و مالی دانشگاه صنعتی قوچان با کارکنان محترم دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه که در سالن آمفی تئاتر دانشگاه و با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل های بهداشتی برگزار شد، شرایط کاری همکاران مورد بررسی قرار گرفت و در ادامه همکاران نیز برای پیشبرد اهداف و کارهای دانشگاه نظرات خود را اعلام کردند.